Gepost op

Facings voor tanden

Een paar jaar geleden beet ik op een appel en een stuk van mijn voorste tand besloot af te breken. Eigenlijk klinkt dat misschien net iets te overdreven want om eerlijk te zijn was het niet meer dan een afgebroken hoekje. Iets heel klein en banaal en toch heb ik me daar al die tijd zeer onzeker over gevoeld. Tegelijkertijd ben ik echter ook geen fan van tandartsen dus een facing laten plaatsen om dat op te lossen? Nee, bedankt!

Dat veranderde toen mijn moeder me vertelde over Richard Kleinsman. Mams is zo’n echte boekjesfanaat die met alles mee is en had gelezen over bekende Nederlanders die klant waren bij het Kleinsman Dental Center. Natuurlijk ging ze dan maar zelf ook en ze was er zo positief over dat ook ik besloot dat het misschien tijd was om mijn gebit eens onder handen te laten nemen. Via Kleinsman.de maakte ik een afspraak voor een facing.

Een beslissing waar ik absoluut geen spijt van heb. Het Dental Center werkt blijkbaar, waar ik eigenlijk niets van af wist, met een nieuwe generatie facings die ook daar ontwikkeld werden. Nu de ingreep achter de rug is kan ik ook enkel maar zeggen dat ik echt niet had verwacht dat het eindresultaat zo ontzettend goed er uit zou zien. Om eigenlijk gewoon eerlijk te zijn: ik heb mijn zelfvertrouwen terug. En dat voor een pijnloze en snelle ingreep in een aangename omgeving. Mijn angst voor de tandarts is dan ook als sneeuw voor de zon verdwenen.