Gepost op

Haal in een dag je aanhanger rijbewijs

Met een normaal rijbewijs mag je in principe met kleien aanhangwagens rijden. Dat is echter niet het geval als deze groter worden of wanneer je met bijvoorbeeld een caravan wil rijden. Als het gewicht van de auto plus de aanhanger boven de 3500 kilo komt, heb je een rijbewijs BE nodig. Gelukkig kun je die effectief en snel halen bij goede rijscholen zoals rijschoolvandenwildenberg.nl. Wanneer je in Eindhoven of omgeving woont is dit dé rijschool om je rijbewijs BE te halen!

Intest
Door lessen te volgen, leer je als onervaren chauffeur al snel om met een aanhanger te rijden. Rijschoolvandenwildenberg.nl neemt altijd eerst een intest af van anderhalf uur. Daarin wordt je niveau ingeschat en op basis daarvan krijg je vervolgens een advies voor één van de pakketten die bij deze rijschool beschikbaar zijn.

Alle lessen in één dag
Je kunt kiezen voor een pakket van drie lessen, zes lessen of negen lessen. Wanneer je een pakket hebt gekozen, wordt er ook direct een datum voor het examen vastgelegd. Wanneer je kiest voor een pakket van drie of zes lessen is het trouwens mogelijk om deze allemaal op één dag te volgen. In het geval van zes lessen is dit wel behoorlijk intensief en daarom is het aan te raden om deze te verdelen in twee blokken van drie uur. Je bepaalt zelf wanneer je jouw lessen volgt, zelfs de avonduren en zaterdag behoren tot de mogelijkheden. Het slagingspercentage van deze rijschool ligt tussen de 75 en 90 procent.