Gepost op

Haal je motor rijbewijs

Voor veel mannen en jongens is het nog steeds de ultieme droom: op een motor het hele land doorkruisen en prachtige tochten maken. Natuurlijk staat veiligheid voorop en daarom is het belangrijk om goed te leren rijden. Wanneer je jouw motor rijbewijs wil gaan halen, zijn de lessen natuurlijk van groot belang. Rijschoolvandenwildenberg.nl staat in de omgeving Eindhoven bekend als een zeer goede en betrouwbare rijschool om je rijbewijs voor de motor te halen.

Try-out
Sommige mensen weten eigenlijk helemaal niet om motorrijden wel iets voor ze is en of ze het wel kunnen. In dat geval boek je gewoon de try-out van 120 minuten. Deze intake is op twee manieren handig: je komt er achter of je het motorrijden echt leuk vindt én de instructeur kan inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om zonder problemen je examen af te kunnen leggen.

Verschillende pakketten
Zodra je de try-out hebt gedaan, geeft de instructeur een advies voor het aantal lessen dat je moet volgen. Hoewel je niet verplicht bent dit advies op te volgen, is het wel verstandig. Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Daarbij verschilt vooral het aantal lessen. Ieder pakket is namelijk inclusief intern oefenexamen. Je mag overigens ook zelf bepalen hoe lang je lessen duren. Je hebt namelijk de keuze uit lessen van 60 minuten en lessen van 120 minuten. Hoewel de tweede intensiever zijn, heb je dan natuurlijk wel eerder je rijbewijs en kun je eerder op je motor de weg op!