Gepost op

Tanden laten bleken

Ik zal maar even heel erg eerlijk zijn: ik leef niet bepaald gezond. Ik ben een roker, ik drink al graag eens een kop koffie (of vijf) en een glas wijn (of vijf) gaat er ook wel in. Om maar te zeggen: de kleur van mijn tanden is jammer genoeg eerder als geel te omschrijven dan een natuurlijke tint. Het spreekt dan ook voor zich dat ik op zoek ben geweest naar een goede tandarts om mijn tanden te laten bleken. Zo kwam ik een tijdje geleden de praktijk van Richard Kleinsman in.

Het eerste wat ik daarover moet vertellen is de service die je geniet bij het Dental Center. Letterlijk alle medewerkers die me te woord stonden daar stelden zich superprofessioneel op. Bovendien viel het me op dat zelfs de receptionisten daar een grondige en gedegen vakkennis hadden. Dat lijkt misschien maar een detail, maar is voor iemand zoals ik best belangrijk. De goede uitleg zorgde er dan ook voor dat ik me echt op mijn gemak voelde. Laten we immers eerlijk zijn: het blijft toch altijd een beetje spannend zo’n afspraak.

De behandeling zelf dan? Na een afspraak te maken via Kleinsman.de kon ik op consult en al een weekje later was het tijd voor het bleken. Er werd gebruik gemaakt van een gloednieuwe laser en de behandeling zelf verliep volledig zonder pijn. Mijn tanden zien er nu ook perfect uit en hoef ik niet meer te verbergen als ik moet lachen of op de foto gaan. Super!